Gimme

Lieve Govaerts Hodonk, Looiend, Schoonbroek Leave a Comment

Modern communiceren naar de ouders doen we voortaan met Gimme! Als iedereen zich snel registreert is dit de manier om aan briefwisseling te doen. Af en toe zullen jullie nog een briefje meekrijgen. Veel succes ermee!!!

Gelukkig 2018 toegewenst!

Lieve Govaerts Hodonk, Looiend, Schoonbroek Leave a Comment

Beste ouders, 2017 is achter de rug, 2018 is net begonnen. Bij deze wenst het ganse Spelewei-team jullie een gelukkig, maar vooral gezond 2018 toe. Een nieuw jaar, een “nieuwe” start. Ook voor 13 kleuters die de deuren van Spelewei binnenstapten vandaag. Zo mogen Liss, Wolf en Lucie het muizenklasje van juf Lief op de Hodonk komen vergroten. Fleur, Leon en Thijs kwamen het klasje van de kabouters op het Looiend binnengewandeld en in Schoonbroek zagen we Janne, Florian, Daan, Cezar en Emir het gele klasje binnenstappen. Hun kleutertijd is nog maar net gestart en wij hopen dat dit voor hen een tijd wordt van vriendjes maken, vreugde en plezier! Bij juf Greet kwam Cassandra het klasje vergroten en bij juf Tine komt Ilan meewerken en spelen. Mogen ook zij een fijne tijd beleven in onze school en hopelijk voelen zij zich hier ook snel thuis!

Welkom aan onze nieuwe kleuters!

Lieve Govaerts Hodonk, Looiend, Schoonbroek, Uncategorised Leave a Comment

Op maandag 6 november komen 6 nieuwe kleuters naar onze school. Simon en Felix verwelkomen we in het klasje van juf Lief, Nina in het klasje van juf Inge op de Hodonk. Op het Looiend verwelkomen we Clara, Dyam en Ella in het klasje van de kabouters. Hopelijk voelen ze zich snel op hun gemak in hun nieuwe klasje en we wensen hen een heel leuke kleutertijd toe in onze school.

Melding overlijden.

Lieve Govaerts Hodonk, Looiend, Schoonbroek, Uncategorised Leave a Comment

Op 5 oktober is dhr Vic Smets van ons heengegaan. Vic is de schoonvader van juf Simonne, grootvader van juf Jeleen en overgrootvader van Florian Bisschops uit het klasje van juf Lief. Langs deze weg willen wij vanuit Spelewei onze oprechte deelneming aanbieden aan de familie en vrienden van Vic en wensen hen alle sterkte toe bij het overlijden van hun geliefde vader, grootvader, overgrootvader.

Ontbijt op 1 oktober

Lieve Govaerts Hodonk Leave a Comment

Op 1 oktober vindt op Spelewei Hodonk weer het jaarlijkse ontbijt plaats! We verwelkomen iedereen die op zondagmorgen eens goed wil worden verwend! Vooraf inschrijven is wel verplicht. Er kan ontbeten worden van 8.00 u tot 13.00 u. Tot dan!!!

Start nieuw schooljaar!

Lieve Govaerts Hodonk, Looiend, Schoonbroek, Uncategorised Leave a Comment

Vandaag gingen onze 3 schoolpoorten weer open voor onze kleuters. Dankjewel alvast aan iedereen die het vertrouwen aan ons schonken om hun kind(eren) aan onze juffen toe te vertrouwen! We mochten deze morgen 19 nieuwe kleuters verwelkomen: Florian, Lewise, Kor, War, Ellie, Jules, Evi en Felix kwamen voor het eerst naar het muizenklasje op de Hodonk. Juul, Milan en Raf stapten het klasje van de kabouters in op het Looiend. In Schoonbroek bij juf An komen Lien, Quinn, Steven, Jules, Fien en Anna voortaan meespelen en juf Conny mocht Lauren en Liam verwelkomen als nieuwe kleuters in haar klas. Hopelijk vinden al deze kleuters hun weg in hun nieuwe school en we wensen hen heel veel succes toe in hun ” Kleuterschool Spelewei” carrière!!!

2 broertjes voor Maaike!

Lieve Govaerts Hodonk Leave a Comment

Op 9 augustus is Maaike Mariën, kleuter op de Hodonk, de trotse grote zus geworden van Cisse en Tiesj!!! Wij wensen mama Bieke, papa Kristof en Maaike van harte proficiat met de geboorte van hun 2 zoontjes en broertjes!

Overlijden

Lieve Govaerts Uncategorised Leave a Comment

De vakantie is nog maar net gestart en we kregen al droevig nieuws: de opa van Thille Reniers en Tess Raeymaekers is op zondag 2 juli overleden. We wensen gans de familie heel veel sterkte toe bij het overlijden van Rik Raeymaekers.

Prettige vakantie!!!

Lieve Govaerts Hodonk, Looiend, Schoonbroek, Uncategorised Leave a Comment

Nu het schooljaar weer ten einde is willen we iedereen een heel prettige, deugddoende vakantie toewensen! De kleuters die volgend schooljaar naar het 1ste leerjaar gaan: veel succes toegewenst. De andere kleuters zien we weer terug op woensdag 30 augustus van 18.00 u tot 19.00 u tijdens onze opendeurdag in de 3 vestigingen. De 1ste week van juli en de laatste week van augustus kunnen jullie op de kleuterschool van Hodonk terecht van 10.00 u tot 12.00 u voor inschrijvingen van nieuwe kleuters. Geniet van jullie vakantie!!!

Schoolfeesten Looiend en Schoonbroek.

Lieve Govaerts Uncategorised Leave a Comment

Op zondag 4 juni is het weer hoogdag in Schoonbroek en op het Looiend. Dan vinden de jaarlijkse schoolfeesten weer plaats . Op het Looiend wordt er om 13.30 u van start gegaan en met hun “Spelewei Schlagers” zullen ze het feest op hun kop zetten. In Schoonbroek, waar het feest om 14.00 u start in de gemeentelijke basisschool, wordt er aan de gezondheid gedacht en hier gaat men dansen om fit te blijven. We duimen allemaal mee voor goed weer, een onvergetelijke dag en veel plezier!!!