Nieuws Spelewei Schoonbroek

Nieuws Spelewei Schoonbroek

Recente Posts

 • Gimme

  Modern communiceren naar de ouders doen we voortaan met Gimme! Als iedereen zich snel registreert is dit de manier om aan briefwisseling te doen. Af en toe zullen jullie nog een briefje meekrijgen. Veel succes ermee!!!
 • Gelukkig 2018 toegewenst!

  Beste ouders, 2017 is achter de rug, 2018 is net begonnen. Bij deze wenst het ganse Spelewei-team jullie een gelukkig, maar vooral gezond 2018 toe. Een nieuw jaar, een “nieuwe” start. Ook voor 13 kleuters die de deuren van Spelewei binnenstapten vandaag. Zo mogen Liss, Wolf en Lucie het muizenklasje van juf Lief op de Hodonk komen vergroten. Fleur, Leon en Thijs kwamen het klasje van de kabouters op het Looiend binnengewandeld en in Schoonbroek zagen we Janne, Florian, Daan, Cezar en Emir het gele klasje binnenstappen. Hun kleutertijd is nog maar net gestart en wij hopen dat dit voor hen een tijd wordt van vriendjes maken, vreugde en plezier! Bij juf Greet kwam Cassandra het klasje vergroten en bij juf Tine komt Ilan meewerken en spelen. Mogen ook zij een fijne tijd beleven in onze school en hopelijk voelen zij zich hier ook snel thuis!
 • Welkom aan onze nieuwe kleuters!

  Op maandag 6 november komen 6 nieuwe kleuters naar onze school. Simon en Felix verwelkomen we in het klasje van juf Lief, Nina in het klasje van juf Inge op de Hodonk. Op het Looiend verwelkomen we Clara, Dyam en Ella in het klasje van de kabouters. Hopelijk voelen ze zich snel op hun gemak in hun nieuwe klasje en we wensen hen een heel leuke kleutertijd toe in onze school.
 • Melding overlijden.

  Op 5 oktober is dhr Vic Smets van ons heengegaan. Vic is de schoonvader van juf Simonne, grootvader van juf Jeleen en overgrootvader van Florian Bisschops uit het klasje van juf Lief. Langs deze weg willen wij vanuit Spelewei onze oprechte deelneming aanbieden aan de familie en vrienden van Vic en wensen hen alle sterkte toe bij het overlijden van hun geliefde vader, grootvader, overgrootvader.
 • Start nieuw schooljaar!

  Vandaag gingen onze 3 schoolpoorten weer open voor onze kleuters. Dankjewel alvast aan iedereen die het vertrouwen aan ons schonken om hun kind(eren) aan onze juffen toe te vertrouwen! We mochten deze morgen 19 nieuwe kleuters verwelkomen: Florian, Lewise, Kor, War, Ellie, Jules, Evi en Felix kwamen voor het eerst naar het muizenklasje op de Hodonk. Juul, Milan en Raf stapten het klasje van de kabouters in op het Looiend. In Schoonbroek bij juf An komen Lien, Quinn, Steven, Jules, Fien en Anna voortaan meespelen en juf Conny mocht Lauren en Liam verwelkomen als nieuwe kleuters in haar klas. Hopelijk vinden al deze kleuters hun weg in hun nieuwe school en we wensen hen heel veel succes toe in hun ” Kleuterschool Spelewei” carrière!!!
 • Prettige vakantie!!!

  Nu het schooljaar weer ten einde is willen we iedereen een heel prettige, deugddoende vakantie toewensen! De kleuters die volgend schooljaar naar het 1ste leerjaar gaan: veel succes toegewenst. De andere kleuters zien we weer terug op woensdag 30 augustus van 18.00 u tot 19.00 u tijdens onze opendeurdag in de 3 vestigingen. De 1ste week van juli en de laatste week van augustus kunnen jullie op de kleuterschool van Hodonk terecht van 10.00 u tot 12.00 u voor inschrijvingen van nieuwe kleuters. Geniet van jullie vakantie!!!
 • Schoolfeest Hodonk: zondag 7 mei vanaf 14.00 u tot……

  Op zondag 7 mei zetten onze kleuters van de Hodonk weer hun beste beentje voor tijdens het schoolfeest ” De wereld, mijn thuis”. Jullie kunnen er genieten van hun optreden. Achteraf is er allerlei animatie en kunnen jullie je dorst lessen en honger stillen! Hartelijk welkom!!!
 • Welkom aan onze nieuwe kleuters!

  Hopelijk hebben jullie kunnen genieten van een leuke vakantie en is de Paashaas langs geweest. Vandaag beginnen we aan onze laatste trimester van dit schooljaar. Ook weer een instapmoment voor nieuwe kleuters. We heten Nore, Cis en Amber op de Hodonk , Saar, Jamie en Leonie op het Looiend van harte welkom en wensen hen een mooie toekomst toe in onze kleuterschool!
 • Paasvakantie!

  De 2de trimester zit erop, de paasvakantie kan beginnen. Hopelijk is de zon veel van de partij en kunnen de kleuters veel buiten spelen en genieten. Wij wensen iedereen een heel leuke vakantie en we zien elkaar weer terug op dinsdag 18 april!
 • Pedagogische studiedag 15 maart

  Beste ouders, op woensdag 15 maart is er een pedagogische studiedag gepland voor onze juffen. Onze kleuters hebben dan vrijaf. De kleuters van Hodonk en Looiend hebben met de jaarmarkt, op 20 maart, ook een extra vakantiedag wegens Retie Jaarmarkt. De kleuters van Schoonbroek krijgen deze verlofdag de dag na Schoonbroek Leeft.